Werkwijze

Werkwijze

Heeft u plannen voor een aanbouw, verbouwing of renovatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie voor nieuwbouw of het plaatsen van een dakkapel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken met u een afspraak en komen voor een eerste kennismaking graag persoonlijk bij u langs. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw huidige situatie, uw wensen en de mogelijkheden en geven wij u graag advies. Tegelijkertijd bespreken wij ook de eventuele planning voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U ontvangt daarom een duidelijke en overzichtelijke offerte. Heeft u vragen over de offerte? Dan nemen wij deze graag met u door.

Het gehele bouwtraject wordt door ons begeleid. Dat betekent dat wij naast de uitvoering van de werkzaamheden ook de voorbereiding en afwerking voor u regelen.

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort een uitstekende service bij. Gaat er onverwachts iets mis? Dan zullen wij een vakkundige oplossing bieden. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.